- 2,867 بازدید
- بدون نظر
مدیریت پایگاه داده وردپرس با PhpMyAdmin
وردپرس با استفاده از پی اچ پی به عنوان زبان برنامه نویسی و MySQL به عنوان سیستم مدیریت پایگاه داده نوشته شده است. البته شما واقعا نیاز به یادگیری آن ندارید. با این حال، درک این موضوع می تواند به شما در عیب یابی کمک کند. در این مقاله، ما چگونگی مدیریت یک پایگاه داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin که عبارتند از پشتیبان گیری ،ایجاد پایگاه داده، بهینه سازی پایگاه داده وردپرس، و غیره را نشان خواهیم داد.
وردپرس چگونه از پایگاه داده استفاده میکند؟
وردپرس از پی اچ پی (زبان برنامه نویسی) برای ذخیره و بازیابی داده ها از پایگاه داده استفاده میکند. اطلاعات ذخیره شده در یک پایگاه داده وردپرس عبارتند از: پست ها، صفحات، نظرات، دسته، برچسب ها، زمینه های سفارشی، کاربران، و دیگر گزینه های سایت مانند آدرس های سایت و غیره. هنگامی که شما برای اولین بار وردپرس را نصب میکنید، از شما میخواهد نام پایگاه داده، میزبان، نام کاربری و رمز عبور خود را ارایه دهید. این اطلاعات در فایل پیکربندی (فایل wp-config.php) ذخیره می شود.
در هنگام نصب، وردپرس از اطلاعات شما در پایگاه داده که برای ایجاد جداول و داده های نصب و راه اندازی فروشگاه به طور پیش فرض ارایه دادید استفاده میکند. بعد از نصب، وردپرس اجرا می شود و به صورت صفحات HTML برای وب سایت یا وبلاگ شما تولید میکند و این خاصیت باعث قدرتمندی وردپرس شده است.
شناخت جدولهای دیتابیس در وردپرس
هر وردپرس نصب شده به طور پیش فرض دارای 11 جدول در پایگاه داده است. هر جدول پایگاه داده شامل داده هایی برای بخش های مختلف، ویژگی ها و قابلیت های وردپرس است. با نگاهی به ساختار این جداول، شما به راحتی می توانید آنها را درک کنید. در حال حاضر، به طور پیش فرض وردپرس نصب شده جداول زیر را ایجاد می کند:
توجه: قبل از هر جدول پایگاه داده پیشوند wp_ در طول نصب و راه اندازی قرار دارد .
wp_commentmeta: این جدول شامل اطلاعات متا در مورد نظرات ارسال شده در یک وب سایت وردپرس است. این جدول دارای چهار فیلد meta_id، comment_id، meta_key و meta_value است که هر meta_id به comment_id مربوط می شود. یک فیلد اطلاعات متا در مورد نظرات ذخیره شده دارای وضعیت (تایید، انتظار، سطل زباله، و غیره) است.
wp_comments: همانگونه که از نام این جدول مشخص است نظرات وردپرس شما میباشد. که شامل نام نویسنده، آدرس، ایمیل، نظر، و غیره است.
wp_links: برای مدیریت blogrolls توسط نسخه های قبلی از وردپرس و یا افزونه مدیریت لینک ایجاد میشوند.
wp_options را: این جدول شامل بسیاری از تنظیمات گسترده سایت وردپرس شما است که شامل: آدرس سایت، ایمیل مدیر، دسته پیش فرض، پست در هر صفحه، فرمت زمان، و غیره است.
wp_postmeta: این جدول شامل اطلاعات متا در مورد پست های شما در وردپرس، صفحات و نوع پست سفارشی است. به عنوان مثال برای نمایش یک صفحه، زمینه های سفارشی، و غیره از آن استفاده میشود.
wp_posts: این جدول شامل تمام انواع پستها و محتواها وصفحات، تجدید نظر، و نوع پست سفارشی است .
wp_terms: وردپرس دارای یک سیستم طبقه بندی قدرتمند است که اجازه می دهد تا شما مطالب خود را طبقه بندی کنید.به عنوان مثال، دسته وردپرس و برچسب ها طبقه بندی هستند، و هر دسته بندی و برچسب یک قانون دارد.
wp_term_relationships: این جدول مدیریت ارتباط انواع پست وردپرس با شرایط در جدول wp_terms را به عهده دارد. به عنوان مثال این جدول کمک می کند تا وردپرس پست X در گروه Y را تعیین کند.
wp_term_taxonomy: این جدول رده بندی برای شرایط تعریف شده درجدول wp_terms تعریف می کند.
wp_usermeta: شامل اطلاعات متا در مورد کاربران در وب سایت است.
wp_users: شامل اطلاعات کاربر مانند نام کاربری، رمز عبور، ایمیل کاربر، و غیره است.
مدیریت پایگاه داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin
phpMyAdmin یک نرم افزار منبع باز است که یک رابط کاربر گرافیکی مبتنی بر وب برای مدیریت پایگاه داده MySQL خود فراهم می کند. بیشتر ارائه دهندگان خدمات میزبانی وردپرس phpMyAdmin در کنترل پنل خود دارند. این اجازه می دهد تا کاربران به راحتی به پایگاه داده دسترسی داشته باشند.
اکثر ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب سایت از CPANEL استفاده میکنند. برای دسترسی به phpmyadmin، صفحه پایگاه داده را پایین اورده و روی phpmyadmin کلیک کنید.phpmyadmin در یک صفحه جدید از مرورگر باز خواهد شد.
با کلیک بر روی پایگاه داده ها لیستی از پایگاه داده هایی که ایجاد کرده اید را میبینید. با کلیک بر روی پایگاه داده های وردپرس،جدولهای پایگاه داده نشان داده میشود.
توجه: قبل از اینکه شما هر چیزی را تغییر دهید باید یک بکاپ از پایگاه داده خود بگیرید که در صورت تغییر ،نسخه قبلی غیر قابل برگشت است.
بکاپ گیری از دیتابیس وردپرس با استفاده از phpmyadmin
برای ایجاد یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس خود در phpMyAdmin، روی پایگاه داده وردپرس خود کلیک کنید. در منوی بالا، بر روی تب Export کلیک کنید.
متد سریع دیتابیس شما را با پسوند .sql اکسپورت میکند.در متد سفارشی متدهای بیشتر و قابلیتهای بیشتر برای فشرده سازی وجود دارد.ما به شما پیشنهاد میکنیم که از روش سفارشی و انتخاب گزینه zip استفاده کنید.فایل دیتابیس export شده شما میتواند دوباره import شود توسط تب import.
ایجاد یک پشتیبان گیری وردپرس با استفاده از یک افزونه
پشتیبان گیری منظم از سایت وردپرس بهترین کاری است که می توانید برای امنیت وردپرس خود انجام دهید. در حالی که پایگاه داده وردپرس شامل اکثر اطلاعات سایت شماست، اما فاقد یک عنصر نسبتا مهم، تصاویر است. تمام تصاویر شما در پوشه آپلودها در / فایل wp-content / دایرکتوری ذخیره می شود.اغلب مبتدیان فکر میکنند بکاپ گیری از دیتابیس تنها کاریست که باید انجام دهند.این درست نیست چون شما نیاز به یک بکاپ گیری کلی از سایتتان دارید که شامل قالبها پلاگینها و تصاویر است.بیشتر شرکتهای هاستینگ بکاپ های روزانه را نگه نمیدارند.
پایگاه داده وردپرس خود را بهینه سازی کنید
برای اینکار به قسمت phpmyadmin بروید و روی دیتابیس خود کلیک کنید.تعدادی جدول وردپرس به شما نمایش داده میشود روی لینک check all کلیک کنید و گزینه optimize table را انتخاب کنید.