تبلیغ جدید خرید هاست ارزان
  • 2,896 بازدید
  • بدون نظر

انتقال از وردپرس شبکه به وردپرس معمولی

آیا مایل به انتقال سایت خود وردپرس شبکه به وردپرس معمولی هستید؟ در حالیکه اجرای سایت در یک شبکه در وردپرس با مزایای خاص خود همراه هست گاهی ممکن است سایتهای معمولی از شبکه بزرگتر شوند و نیاز به فضای منحصر به فرد داشته باشند. در این مقاله ما به شما روش انتقال یک سایت از وردپرس شبکه به وردپرس معمولی را آموزش میدهیم.

 

transferring-a-typical-wordpress-site-wordpress-network-1

 

مهم: از آنجا که میخواهید در سایت خود برخی تغییرات ضروری را انجام دهید ایجاد یک نسخه پشتیبان وردپرس با بک آپ بادی قبل از انجام هر کار دیگری ضروری است.

گام 1:خروجی گرفتن یک سایت معمولی در وردپرس شبکه

عملکرد وردپرس شبکه در بخش درون ریزی و برون بری به همان روش در وردپرس معمولی کار میکند. از ابزار پیش فرض برای صدور داده ها از سایت روی وردپرس شبکه استفاده خواهیم کرد. ابتدا نیاز به ورود به داشبورد یک سایت معمولی که میخواهید به آنجا سایت خود را منتقل کنید دارید و سپس روی ابزارها> برون بری کلیک کنید. پس از آن میخواهید از چک شدن تمام محتوا اطمینان حاصل کنید و روی دکمه Download Export File کلیک کنید.

 

حالا وردپرس یک فایل XML حاوی تمام داده های خود را ایجاد میکند و آنرا به مرورگر شما برای دانلود ارسال میکند. فایل را در سیستم ذخیره کنید زیرا در گامهای بعدی به آن نیاز دارید.

گام 2: نصب وردپرس

اکنون که فایلها را دریافت کرده اید نیاز به راه اندازی نصب جداگانه وردپرس دارید. هنگامیکه وردپرس را نصب و راه اندازی کردید میتوانید فایل را درون ریزی کنید.

گام 3:وارد کردن سایت به دامنه جدید

ورود به بخش مدیریت وردپرس در محل جدید جاییکه میخواهید سایت زیر مجموعه را حرکت دهید و سپس به ابزارها> درون ریزی بروید. در صفحه import وردپرس به شما تعداد گزینه های import را نشان میدهد.

 

نیاز دارید روی wordpress کلیک کنید که یک پنجره برای نصب افزونه wp-importer نمایش داده می شود. برای شروع نصب روی گزینه Install Now کلیک کنید. پس از آن نیاز دارید روی Activate Plugin و اجرای درون ریز کلیک کنید. در صفحه بعد از شما خواسته میشود که فایل خروجی وردپرس که از گام 1 این بخش دانلود کرده اید را آپلود کنید.

 

وردپرس هم اکنون از شما میخواهد که اگر مایلید نام کاربر را وارد کنید. اگر کاری انجام ندادید وردپرس تمام کاربران را وارد میکند که اگر نخواهید نویسنده را تغییر دهید توصیه میشود. شما همچنین گزینه Import Attachments را خواهید دید و شما میخواهید از چک شدن تصاویر اطمینان حاصل کنید بطوری وردپرس میتواند تصاویر را از صفحات و پست ها دانلود کند. وردپرس هم اکنون شروع به وارد کردن محتوای شما میکند. بسته به میزان محتوا چند دقیقه زمان میبرد.

در ادامه بخوانید  جلسه 21: مدیریت نظرات در وردپرس

 

پس از انجام میتوانید اخطار ‘All done, Have fun’ را ببینید. شما با موفقیت داده ها را از سایت زیر مجموعه وردپرس به وردپرس معمولی وارد کرده اید. هنوز در سمت چپ چند کار برای انجام وجود دارد.

گام 4:راه اندازی تغییر مسیر

اگر شما از حوزه ی سفارشی برای سایت وردپرس شبکه استفاده میکنید هیچ گزینه ای برای راه اندازی تغییر مسیر ندارید. با این حال اگر از زیر دامنه یا ساختار دایرکتوری در وردپرس شبکه استفاده کنید نیاز به راه اندازی تغییر مسیر دارید بطوری که کاربران به آدرس قدیمی شما در سایت جدید هدایت میشوند. اطمینان حاصل کنید که سایت قدیمی شما بر روی وردپرس شبکه است و سایت در دامنه جدید از ساختار پیوند ثابت (پیوند های یکتای قبلی) استفاده میکند.

هدایت از زیر دامنه به دامنه جدید

برای انتقال زیر دامنه نیاز به استفاده از کد در فایل htaccess. در وردپرس هستید.

 

 

این کد بازدید کنندگان را از صفحه subdomain.example.com به  http://www.example.net هدایت میکند. علامت 1$ در انتهای مقصد آدرس تضمین میکند که کاربران در همان صفحه درخواست میدهند.

در ادامه بخوانید  بهبود صفحه خطای 404 در وردپرس

هدایت از دایرکتوری به دامنه جدید

برای نصب دایرکتوری بر مبنای وردپرس نیاز به کپی کردن کد زیر در فایل htaccess. وردپرس دارید.

 

 

این کد بسادگی هر کاربر را از http://www.example.com/childsite/ به http://example.net تغییر مسیر میدهد. علامت 1$ از بودن کاربران در همان پست یا صفحه ای که درخواست داده اند اطمینان میدهد. فراموش نکنید که به جای سایت زیر مجموعه و example.net ،نام سایت خود را وارد کنید و موقعیت جدید خود را اعلام کنید. همچنین میتوانید از افزونه Safe Redirect Manager برای راه اندازی تغییر مسیر استفاده کنید اگر روش کد گذاری را نمیپسندید.

گام 5: عیب یابی

حرکت یک سایت یک کار معمول نیست بنابراین این احتمال وجود دارد که برخی مشکلات بوجود بیاید. اما نگران نباشید برای هر مشکلی که بوجود بیاید راه حلی وجود دارد. اگر فایل خروجی xml وردپرس شما بزرگ بود میتوانید فایل XML بزرگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. اگر تصاویر به درستی وارد نشده اند میتوانید سعی کنید آنها را بصورت دستی انتقال دهید.

Avatar

درباره نویسنده : صادق

مطالب بیشتر از همین نویسنده
مطالب مرتبط