- 2,257 بازدید
- بدون نظر
ممکن است در روز با خطاهای رایج در وردپرس مواجه شویم اما جای نگرانی نیست! زیرا هر کدام از این خطاها راهحلی دارند که به سادگی در دسترس است. یکی از این خطاهای رایج خطای ۵۰۰ در وردپرس است که با مشاهده آن ممکن است وحشت کنید و احساس کنید سایتتان به طور کامل از دست رفته. اما اینگونه نیست، نگران نباشید. امروز با این خطا و راهحل آن آشنا میشویم.
خطای ۵۰۰ در وردپرس
خطای ۵۰۰ در وردپرس چیست؟
خطای ۵۰۰ در وردپرس هنگامی رخ میدهد که پروتکل Http یافت نشود. به معنای دقیقتر سرور به درخواست Http پاسخ داده اما نمیتواند آن را بازیابی کند به همین دلیل ما را با خطای ۵۰۰ در وردپرس مواجه میکند. در واقع یعنی سرور با مشکل رو به روست.
خطای ۵۰۰ در وردپرس به چه علت رخ میدهد؟
خطای ۵۰۰ یک خطای سرور عمومی است. چندین گزینه است که میتواند به یک سرور با وضعیت مشخصی پاسخ دهد. برخلاف تصور عموم به وجود آمدن خطای ۵۰۰ در وردپرس یک اتفاق خوب است زیرا به شما نشان میدهد که سرور دچار محدودیت است. حال در این مقاله به شما میگوییم که این خطا از جانب کدام بخشها است و چگونه حل میشود.
۱- وجود خطا در فایل htaccess.
اضافه شدن یک کارکتر اضافی به فایل htaccess. میتواند باعث بروز خطای ۵۰۰ در وردپرس شود. در این مواقع باید سعی کنید فایل htaccess. جدیدی را بسازید. برای ساخت آن کافیست فایل فعلی را حذف کرده، سپس به قسمت پیوندهای یکتا بروید و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید تا مجدد ساخته شود.
۲- وجود خطا در فایل wp-config.php
زمانی که دستور یا کدی در این فایل ایجاد شود، ممکن است با خطای ۵۰۰ در وردپرس مواجه شوید. با مشاهده error logs میتوانید خطای موجود در این فایل را یافته و به حال آن بپردازید. چنانچه از بخش error logs نمیتوانید کاری کنید، به راحتی با مراجعه به فایل wp-config.php میتوانید کدهای ناشناخته را حذف کنید. (البته اگر به این فایل و کدها مسلط هستید).
۳- مجوزهای ناقص پرونده
اگر یک اسکریپت php باید در یک فولدر قرار گیرد اما امکان اجرای php را ندارد، شما را با خطای ۵۰۰ در وردپرس رو به رو میکند. این مشکل به راحتی با تغییر سطح دسترسی و مجوز آن پوشه حل میشود. این مورد در هاست و با تغییر سطح دسترسی امکانپذیر است.
۴- وقفه در کار سرور یا اسکریپت
وقفه یا از کار افتادن سرور یا اسکریپتی در سایت مهمترین دلیل به وجود آمدن خطای ۵۰۰ در وردپرس است. معمولا این اتفاق وسط انجام یک فعالیت اتفاق میافتد. زمانی که با این مشکل مواجه میشوید پیشنهاد میشود که بصورت دستی حافظه php را افزایش دهید. این کار در
php.ini ، wp-config.php و htaccess. انجام میشود. چنانچه خودتان نتوانستید این کار را انجام دهید به پشتیبانی سرور اطلاع داده تا این مشکل را برایتان برطرف کند.
۵- خطای php
یک افزونه در سایت میتواند باعث به وجود آمدن خطای php شود. با غیرفعال کردن آن سعی در خطایابی داشته باشید یا بهترین راه این است که افزونه مشابهی را جیگزین کنید.
چگونه خطای ۵۰۰ در وردپرس را بصورت قطعی برطرف کنیم؟
روشهایی که در بالا گفتیم در مورد اتفاقاتی بود که ممکن است سایت وردپرسی با آن مواجه شود و خطای ۵۰۰ در وردپرس را ظاهر کند. حال باید به دنبال راهحلهای قطعی باشیم. نظر شما را به این راهحلها جلب میکنم.
۱- error logs را چک کنید
چنانچه error logs را در سرور خود فعال کرده باشید، میتوانید تمامی موارد ایجاد شده در آن را مشاهده کنید. در این فایل تمامی خطاهای موجود را با آدرس و نشانی به شما نشان میدهد. فقط کافیست فایل آن را در یک ویرایشگر متنی باز کنید و به دنبال آدرس خطاها بروید. با کمی بررسی و جستجو میتوانید مشکل اصلی را یافته و حل کنید.
۲- خطاهای اخیر در فایل error logs را بررسی کنید
حال که فایل error logs را پیدا کردید و آن را در ادیتور باز کردید، اسکرول کرده و به انتهای صفحه مراجعه کنید. در انتها خطاهای اخیر را مشاهده میکنید.
۳- ریشهیابی کنید
تا منبع و بخش اصلی که درگیر خطا شده را پیدا نکنیم، نمیتوانیم مشکل را حل کنیم. پس در درجه اول باید به بررسی منبع و بخش اصلی خطا باشیم. جایی که دچار این مشکل شده است را بیابید و به رفع مشکل آن بپردازید. شاید این مشکل با غیرفعال شدن یک افزونه به راحتی قابل حل باشد که معمولا اینگونه است.
نتیجه گیری
برای رفع خطای ۵۰۰ در وردپرس ۳ مرحله را باید اجرا کرد:
- بررسی فایل error logs
- با کمک inspect element میتوانید خطاهای سایت را در حالت آنلاین ببینید.
- ریشهیابی و یافتن منبع خطاها