- 2,490 بازدید
- بدون نظر
سلام خدمت همراهان خوب ایـکـس اسـکـریـپـت
همانطور که نام عنوان این آموزش مشخص کرده است در این بخش از آموزش وردپرس، به معرفی و بررسی افزونه ایی کاربردی و مهم خواهیم پرداخت که به شما امکان ساخت پروفایل حرفه ای در وردپرس را میدهد.
با ما همراه باشید…
افزونه Users Ultra وردپرس
این افزونه وردپرس بیش از ۴٫۰۰۰ نصب موفق و فعال در مخزن وردپرس به ثبت رسانده است.
ایجاد فرم های پیشرفته ی ورود و ثبت نام کاربر جدید، پروفایل کاربران، داشبورد، تنظیمات پروفایل و… از امکانات متنوع این افزونه پروفایل های فوق حرفه ای می باشید. افزونه پروفایل حرفه ای در وردپرس دارای بخش پرمیوم نیز هست اما نگران امکانات محدود آن نباشید چرا که قسمت رایگان این افزونه نیز بسیار حرفه ای و با امکانات نامحدود می باشد.
آموزش کار با افزونه Users Ultra وردپرس
افزونه ی ایجاد پروفایل حرفه ای در وردپرس دارای بخش های متنوعی می باشد شاید چگونگی استفاده از این امکانات برایتان جای سوال باشد.
این افزونه از تمامی بخش های مختلف یک شورت کد را در اختیارتان قرار می دهد که می توانید شورت کد را در برگه/نوشته ی سایتتان قرار دهید و یا حتی می توانید از شورت کد ها در ابزارک های سایتتان هم استفاده کنید.
پس از دانلود، نصب و فعالسازی این افزونه وردپرس، یک آیتم جدید در منوی پیشخوان وردپرس شما تحت عنوان Users Ultra ایجاد خواهد شد.
پس از فعالسازی این افزونه ایی به صفحه ایی مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد که دارای سه هشدار به رنگ نارنجی است!
برای رفع مشکل بر روی لینک های موجود در هر هشدار کلیک کنید، بعد از انجام این کار ممکن است هنوز یک هشدار دیگر هم برایتان مانده باشد که نگران نباشید، کمی جلوتر برویم از بین خواهد رفت.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید این پلاگین وردپرس دارای تب های بسیاری برای سفارشی سازی است.
تب Doc
از این بخش می توانید به تمامی شورت کدهایی که می توانید استفاده کنید دسترسی داشته باشید، که می توانید در تصویر زیر لیست تمامی آن ها را مشاهده کنید.
تب Gateways (درگاه پرداخت)
این بخش مربوط به اتصال درگاه بانکی می باشد که قاعدتا ما نمیتوانیم از PayPal استفاده کنیم.
تب permalinks (پیوندها)
این بخش قسمت اصلی می باشد و باید برگه های مورد نظر خودتان را ایجاد کنید و شورت کد مورد نظر برای پروفایل حرفه ای در وردپرس در هر بخش را در برگه ی مورد نظر همان بخش وارد کنید(هر بخشی را که می خواهید در سایتتان داشته باشید برای همان بخش برگه ایجاد کنید و شورت کد را در آن قرار دهید در غیر این صورت این اعمال را برای بخشی که نیازی ندارید انجام ندهید.
همچنین می توانید برای هر بخش هم یک لینک جداگانه بدهید فقط کافیست اسلاگ آن را در در فیلد مورد نظر قرار دهید.
تب Notifications (اطلاعیه ها)
از قسمت Custom Messeges می توانید یک متن را وقتی کاربران وارد داشبورد خودشان می شوند را به نمایش بگذارید.
از قسمت Welcome Email Address هم می توانید یک ایمیل برای کاربران زمان ثبت نامشان در سایت ارسال کنید ویا اطلاعیه های دیگری را برای آن ها ارسال کنید.
این بخش تنظیمات زیادی دارد و می توانید برای هر زمان و هر عمل متن خاصی را جهت ارسال ایمیل تعیین کنید.
تب Syn and Import (همگام سازی)
از این بخش هم می توانید افزونه را با افزونه ها و موارد دیگر همگام سازی کنید، همانند:
همگام سازی کاربران حاضر
وارد کردن دستی کاربر جدید به لیست کاربران
همگام سازی خودکار با ووکامروس
تب orders (سفارشات)
در این تب می توانید سفارشات را جستجو و بررسی کنید.
تب Membership (عضویت)
این قسمت مربوط به گرفتن حق عضویت در ساخت پروفایل حرفه ای در وردپرس می باشد که می توانید واحد پول و نماد آن را تعیین کنید و از قسمت بعد هم می توانید یک پلن یا چند پلن برای گرفتن حق عضویت تعریف کنید.
تب CSS (استایل)
این قسمت واضح می باشد و مربوط به اضافه کردن کدهای css درصورت لزوم می باشد.
تب Settings (تنظیمات)
این بخش تنظیمات بسیار زیادی دارد و برای انواع استفاده ها از این افزونه متفاوت می باشد. شامل تنظیمات ریز و جزئی هر بخش می باشد که می توانید صفحات خود را به بهترین شکل در آورید.
تب Fields (زمینه ها)
این تب مربوط به زمینه های سفارشی هر بخش می باشد که می توانید روی هر بخش Edit کنید و تنظیمات دلخواه را برای پروفایل حرفه ای در وردپرس انجام دهید.
تب Dashboard (داشبورد)
این تب هم داشبورد افزونه ی شما می باشد و می توانید نگاه اجمالی به رویدادهای سایت خود و کاربرانتان داشته باشید.
تمامی آنچه که مورد نیاز استفاده از این افزونه بود بیان کردیم اما اگر در هنگام استفاده از این افزونه با مشکل خاصی روبرو شدید و یا سوالی داشتید می توانید از بخش نظرات آن را با ما در میان بگذارید.
موفق و پاینده باشید…