- 1,313 بازدید
- بدون نظر
تجزیه تحلیل ترافیک وبسایت و پیدا کردن بهترین ابزار مدیریت رمزعبور افزونه میانبرهای صفحه کلید وردپرس از افزونه های کروم برای وردپرس است.
آیا شما به دنبال بهترین افزونه های وردپرس کروم برای افزایش بهره وری هستید؟
پسوندهای مرورگر میتوانند به بهبود جریان کار وردپرس کمک کنند.
در این مقاله، ما برخی از بهترین پسوندهای کروم وردپرس را که باید سعی کنید آن را انتخاب کنید را معرفی می کنیم.
چرا شما نیاز به افزونه های وردپرس کروم دارید؟
گوگل کروم محبوب ترین مرورگر در جهان است این کار با صدها ضمیمه بهدست میآید که به راحتی چندین کار را درمرورگر شما انجام میدهد که شما تعداد زیادی از افزونه های مفید وردپرس را پیدا خواهید کرد که می تواند با توسعه وب سایت، ویرایش پست های وب سایت، گرامر و اشتباهات املایی، مدیریت وظایف و موارد دیگر کمک کند. از آنجا که هزاران افزونه در دسترس است، برای مبتدی ها مشکل است که ابزار های مناسب را پیدا کنند.
برای کمک به شما در این زمینه، ما این تحقیق را انجام دادیم و بهترین افزونه های Google Chrome را انتخاب کردیم که می توانید آن را امتحان کنید.
۱. Grammarly
Grammarly محبوب ترین افزونه کروم است که می توانید از آن برای بررسی اشتباهات املایی و اشتباهات دستوری در محتوای وردپرس استفاده کنید. این کار به راحتی در نوشتن و ویرایش پست های وب سایت کمک می کند. Grammarly نیز برای خطاهای احتمالی حقیقی را بررسی می کند و به بهبود خواندن مطالب شما کمک می کند.
۲. CloudApp
CloudApp ابزار محبوب برای گرفتن تصاویر، ضبط صفحه نمایش، و به اشتراک گذاری آنها با هر کسی است.
توسعه دهنده Chrome CloudApp در هنگام مرور وب و قرار دادن آنها در پست های وبسایت شما، تصاویر را آسان می کند.
۳. LastPass
LastPass بهترین ابزار مدیریت رمز عبور در بازار است. این ابزار در ویندوز، مک، اندروید، iOS و … کار می کند.
همچنین با افزونه مرورگر برای همه مرورگرهای برتر از جمله Google Chrome همراه است.
با استفاده از مدیر گذرواژه مانند LastPass به شما امکان می دهد رمزهای عبور قوی و منحصر بفرد را برای همه حساب های آنلاین خود انتخاب کنید.
به صورت خودکار کلمات عبور را برای شما پر می کند، بنابراین لازم نیست کلمه عبور را بخاطر داشته باشید.
۴. Ahrefs
Ahrefs یکی از قدرتمند ترین ابزار جستجوگرها در بازار است. این ابزار به شما کمک می کند که درک کنید که چرا رقبا شما رتبه بالایی دارند و چگونه شما می توانید آنها را شکست دهید. همچنین به شما کمک میکند کلمات کلیدی و ایدههایی را که میتوانید از آنها برای افزایش ترافیک جستجوی خود استفاده کنید، پیداکنید. آنها یک نوار ابزار سئو به عنوان یک پسوند کروم دارند که به شما یک دید قوی از هر صفحهای که در مورد آنالیز عمیق سئو و گزارشهایکلیدواژه
ها مشاهده میکنید، میدهد.
۵. SimilarWeb
یک افزونه کروم برای تجزیه و تحلیل ترافیک وبسایت است.
شما می توانید از این برنامه افزودنی برای دیدن آمار کامل وب سایت وردپرس خود از جمله منابع ترافیکی، نرخ تعامل کاربر، کلمات کلیدی و موارد دیگر استفاده کنید. این یک بینش سریع و دقیق برای هر وب سایت با یک کلیک است.
۶. Evernote Web Clipper
Evernote Web Clipper یک افزونه کروم مفید برای نویسندگان وردپرس است. این کار به شما اجازه می دهد که مقالات را که خواندید را کلیپ کنید و آنها را با Evernote در هر دستگاهی باز کنید. شما می توانید مطالب مهم در هر وب سایت را برجسته کنید و آن را در ایمیل ها به اشتراک بگذارید یا یک پیوند از آن را ایجاد کنید.Evernote یک bookmarking است برای به اشتراک گذاری اجتماعی، یادداشت برداشتن و ابزار مدیریت کار که در یک برنامه ترکیب شده است.
۷. WhatFont
شگفتزده میشوید که کدام فونت در وب سایت وردپرس مورد استفاده قرار میگیرد؟
به سادگی ضمیمه WhatFont کروم را روی مرورگر خود اضافه کنید تا فونت را با شناور در متن پیدا کنید.
همچنین خدمات پشتیبانی شده برای قلمهای وب مانند Typekit و API فونت گوگل را نشان میدهد.
۸. Asana
Asana یک ابزار مدیریت و کارایی محبوب است.
همچنین با یک افزونه گوگل کروم می توانید وظایف خود را به راحتی از هر نقطه از جمله وب سایت وردپرس خود مدیریت کنید.
شما می توانید وظایف را از هر صفحه وب در مرورگر خود اضافه و جستجو کنید این کار به شما امکان می دهد که تیم خودتان را ایجاد کنید و وظایف را با تاریخ های مربوطه اختصاص دهید.
شما همچنین می توانید URL فعلی را به عنوان یک کار اضافه کنید تا بعدا بخوانید یا با اعضای تیم خود به اشتراک بگذارید.
۹. Buffer
بافر باعث می شود که محتوای وردپرس خود را در کانال های رسانه های اجتماعی مثل فیس بوک، توییتر، لینکدین و غیره به اشتراک بگذارید. این به شما اجازه می دهد تا پست های وبلاگ و برنامه های خود را برای عملکرد بهتر نظارت کنید. شما می توانید اعضای تیم را به طور دسته جمعی اضافه کنید و پست های وردپرس خود را برای رسانه های اجتماعی برنامه ریزی کنید.
۱۰. WPSniffer
WPSniffer یک ابزار sniffer محبوب وردپرس است.
شما میتوانید از این پسوند کروم برای پیدا کردن این که کدام تم در یک وب سایت وردپرس استفاده میشود، استفاده کنید.
همچنین لینک موضوع فعال را نمایش میدهد یا شما را به جستجوی گوگل با نام تم هدایت میکند.
۱۱. Dimensions
برای طراحان ابعاد، یک رابط کروم برای اندازه گیری ابعاد مختلف در وبسایت وردپرس است. شما می توانید به سادگی موس خود را بین عناصری چون تصویر، بلوک های متن، زمینه ها، دکمه ها و غیره حرکت دهید تا اندازه گیری های دقیق را پیدا کنید. هم چنین می تواند به شما کمک کند که فرمت JPEG را به راحتی به صفحات وب تبدیل کنید.
۱۲. WordPress Keyboard Shortcuts
اگر میخواهید دنیای جدید میانبرهای صفحه کلید را برای سایت وردپرسی خود کشف کنید، از میانبرهای صفحه کلید وردپرس افزونه کروم استفاده کنید.
این افزونه طیف کاملی از میانبرهای صفحه کلید ارائه می دهد که با وردپرس کار می کنند و به شما کمک می کنند تا در زمان صرفه جویی کنید.
۱۳. WordPress Style Editor
ویرایشگر سبک وردپرس یک افزونه مفید کروم است که شما را قادر می سازد بلافاصله تغییرات CSS را که در ابزار بازرسی مرورگر خود ایجاد می کنید ذخیره کنید.
این زمان صرفه جویی در بررسی سبک ها در ابزار بازرسی و سپس به صورت دستی به روزرسانی شیوه نامه شما می باشد.
اطمینان حاصل کنید که شما به سایت وردپرس خود وارد شوید تا CSS را به درستی ذخیره کنید.
توجه: این کار تنها با فایل style.css از تم وردپرس شما کار می کند این باعث می شود که تغییرات به طور مستقیم به فایل CSS اصلی انجام شود، بنابراین قبل از شروع به ویرایش، یک بک آپ بگیرید.
۱۴. Version Check for WordPress
نسخه چک برای وردپرس یک افزونه کروم ساده است که می توانید از آن برای پیدا کردن نسخه ای از هر وب سایت که در وردپرس ساخته شده است استفاده کنید.
این افزونه نسخه وردپرس را در مرورگر شما نمایش می دهد. همچنین نشان می دهد که نسخه ای که در وب سایت استفاده می شود، منسوخ شده است یا خیر؟
۱۵. WordPress Admin Switcher
WordPress Admin Switcher یک افزونه کروم برای وب سایت های وردپرس است.
این اجازه را می دهد تا شما بدون تایپ کردن wp-admin در زبانه مرورگر به صفحه ورود به سیستم وردپرس بروید.
شما همچنین میتوانید مستقیما به ویرایشگر پست در حوزه مدیریت وردپرس نیز نگاهی بیندازید.
توجه: کاربران مک می توانند “Cmd + Shift + A” را فشار داده و کاربران ویندوز می توانند “Ctrl + Shift + A” را فشار دهند تا به صفحهورود به سیستم مدیریتی سوئیچ کنند.
شما همچنین می توانید بر روی نماد برنامه افزودنی در مرورگر خود کلیک کنید تا صفحه ورود به سیستم مدیریت وردپرس خود را تغییر دهید.
۱۶. ColorZilla
ColorZilla یک پسوند کروم است که رنگ ها را از صفحات و پست های وردپرس انتخاب می کند.
به شما اجازه میدهد با استفاده از ابزار eyedropper کد رنگ را بخوانید. هم چنین میتوانید CSS را ایجاد کنید و از آنها در سایت خوداستفاده کنید.
ما امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند بهترین افزونه های وردپرس کروم را پیدا کنید تا سعی کنید. همچنین ممکن است بخواهید لیستی از راهنمایی ها، ترفندها و هک های مورد نظر خود را برای بهبود وب سایت خود ببینید همچنین یک سابقه از رنگ های اخیر را ببینید.