تبلیغ جدید خرید هاست ارزان
  • 1,588 بازدید
  • بدون نظر

الگوریتم Hawk گوگل

سلام خدمت همراهان خوب ایـکـس اسـکـریـپـت 🙂

در روز ۲۲ آگوست ۲۰۱۷، گوگل یکی دیگر از الگوریتم های خود را رونمایی کرد. این الگوریتم Hawk نام دارد که در فارسی میتوان آن را به شاهین ترجمه کرد.
این الگوریتم گوگل جدیدترین الگوریتم گوگل است که در این نوشته میخواهیم به آنالیز و بررسی آن بپردازیم.
با ما همراه باشید…

الگوریتم هاوک گوگل

الگوریتم Hawk گوگل

آنچه که درباره این بروز رسانی جدید گوگل کاملا واضح است این است که بروز رسانی جدید گوگل تنها نتایج جستجوهای محلی را تحت تاثیر قرار می دهد و تاثیری بر روی نتایج جستجوهای غیر محلی ندارد.
اما سوال اساسی در مورد این بروزرسانی گوگل این است که چه تغییراتی در اثر الگوریتم هاوک ایجاد شده اند؟
این بروز رسانی جدید Google که ما آن را هاوک یا Hawk (شاهین) مینامیم، شیوه ای که فیلتر های محلی نتایج جستجو های محلی را تحت تاثیر قرار می داد، تغییر داده است.

این الگوریتم تغییرات را روی سئو محلی (لوکال سئو) اعمال خواهد کرد . مدتی است گوگل روی سئوی محلی حساس شده است و در حال پیاده سازی انواع تغییرات به ساختار قبلی این بخش از نتایج جست و جوی خود است.

اما لازم است برای درک بهتر این الگوریتم Google، شما با الگوریتم قدیمی تر در بخش لوکال سئو به نام الگوریتم Possum گوگل آشنا شوید.پوسوم نوعی از حیوانات بومی استرالیایی است و جالب اینجا است این هاک شکارچی پوسوم ها محسوب می شوند.

الگوریتم پوسوم گوگل موجب نمایش یک سایت به همراه ادرس ، شماره تماس و ایمیل منتشر کننده در نتایج جست و جو بود که در نوع خود تحولی بزرگ محسوب می شد و به کسب و کار های محلی کمک زیادی می کرد.

در ادامه به روز رسانی این الگوریتم (Possum algorithm) شاهد این بودیم که گوگل تمایل دارد بیزینس ها را بر اساس موقعیت مکانی آنها در نقشه تقسیم بدنی کند.

اما با آمدن این الگوریتم گوگل، مشکل بزرگی ایجاد شد.

الگوریتم Hawk گوگل

کسب و کارهایی که در فاصله مکانی نزدیک به هم بودند، گوگل بر اساس یک سری فاکتور ها مانند قدمت سایت و موارد دیگر، قدیمی ترین را نشان می داد و شرکت های دیگر شانسی برای نمایش نداشتند.

چرا نام این بروز رسانی هاوک گذاشته شده است؟
جامعه محققان موتورهای جستجوگر بدین دلیل نام بروز رسانی جدید گوگل را هاوک (شاهین یا باز شکاری) گذاشتند که این حیوان پوسوم ها (نوعی حیوان بومی استرالیا) را می خورد و الگوریتم هاوک نیز توانسته بود با نتایج مخرب الگوریتم پوسوم مقابله کند، از این رو نام هاک بر روی آن گذاشته شد.

موفق و پاینده باشید…

Avatar

درباره نویسنده : Mahdi

اگر زمین می خوری به این معنا نیست که شکست خوردی. اگر زمین خوردی و بلند نشدی شکست خورده ای!!

مطالب بیشتر از همین نویسنده
مطالب مرتبط