- 2,423 بازدید
- یک نظر
با سلام به همراهان همیشگی . افزونه ای که امروز برایتان آماده کرده ایم افزونه Import users from CSV with meta می باشد. این افزونه به شما امکان وارد کردن کاربران در وردپرس از فایل CSV را میدهد.
وارد کردن کاربران در وردپرس از فایل CSV
در صورتی که شما صاحب یک سایت وردپرسی می باشید و حال یک سایت جدید وردپرسی راه اندازی کردید، حتما می خواهید کاربران سایت قبلی را به سایت جدید خود منتقل کنید. افزونه ای که در این مطلب به شما معرفی می کنیم این کا را برای شما انجام می دهد. در ادامه به تعدادی از امکانات این افزونه می پردازیم.
امکانات افزونه Import users from CSV
-
وارد کردن فایل CSV کاربران به طور مستقیم در وردپرس شما
-
وارد کردن هزاران کاربر در مدت کوتاه
-
وارد کردن متا داده ها مثل داده های مشتریان WooCommerce با بکار بردن meta_keys یا کلمات کلیدی متا
-
ارسال ایمیل به هر کاربر جدید
-
به روز رسانی داده های هر کاربر
-
مشخص کردن نقش کاربری
-
ایجاد وظیفه cron برای وارد کردن کاربران در فواصل معین
-
ویرایش متادیتا
-
امکان خواندن مستندات ما
-
وارد کردن کاربران بابکار بردن فایل CSV
-
اطلاعات پروفایل اضافی با متا داده کاربر (شامل فایل CSV با فیلدهای سفارشی شما)
-
تنها آپلود فایل CSV
آموزش نحوه کار با افزونه Import users from CSV
اولین کار باید افزونه را از لینک دانلود موجود در پایان صفحه دانلود کنید و بعد افزونه را نصب و راه اندازی نمایید، بعد از فعالسازی افزونه، گزینه Import users from CSV به قسمت ابزارها در پنل مدیریت وردپرس افزوده میشود. وارد صفحه تنظیمات افزونه شوید.
در تب Import users from CSV شما می توانید اطلاعات همه کاربران را به وسیله یک فایل CSV با بکار بردن نرم افزارهای استاندارد مثل Microsoft Excel ،LibreOffice Calc ،OpenOffice تولید کنید. در قسمت Default role می توانید نقش های کاربری را از ستون CSV وارد کنید.
همینطور در قسمت (CSV file (required می توانید یک فایل را به طور مسقیم از هاست خود مشخص کنید. در فایل دو ستون username و email اجباری می باشد و در صورت وجود ستون های بیشتر، افزونه به صورت اتوماتیک آنها را مدیریت خواهد کرد.علاوه بر این افزونه حساس به حروف کوچک و بزرگ می باشد.
برای قسمت پسورد، در صورتی که یک ستون برای گذرواژه ایجاد نکنید، کلمه عبور به صورت خودکار ایجاد می شود. برای اطلاعات بیشتر روی تب Documentation کلیک کنید و اطلاعات را خوانده و افزونه را تست کنید.
امیدوارم این مطلب برایتان مفید بوده باشد.
بسیار عالی