تبلیغ جدید خرید هاست ارزان
  • 1,488 بازدید
  • بدون نظر

حل مشکل نصب نشدن قالب وردپرس

بارها و بارها درخواست‌هایی برای ما ارسال می‌شود در رابطه با نصب نشدنقالب وردپرس و مشکلاتی که هنگام نصب قالب‌ها با آن سر و کار دارند، می‌توانید از این مقاله برای حل مشکل نصب نشدن قالب استفاده کنید.

حل مشکل نصب نشدن قالب وردپرس

بطور کلی چندین دلیل برای نصب نشدن قالب وردپرس وجود دارد که در اینجا راهکار‌های حل این مشکلات را توضیح خواهم داد.

فضای هاست شما کمتر از حجم مورد نیاز قالب هست!

در ابتدای امر باید فضای هاستتان را بررسی کنید. بررسی فضا باید از طریق سرور و یا کنترل پنل مدیریت هاست انجام شود. به عنوان مثال اگر حجم قالب شما ۵۰ مگابایت هست، باید حداقل ۱۰۰ مگابایت فضای خالی روی هاستتان داشته باشید. در چنین مواقعی با خطای نوشتن روی دیسک مواجه می‌شوید.

سطح دسترسی فایل‌ها و پوشه‌ها به درستی تنظیم نشده

سطح دسترسی فایل های سایت را به ۶۴۴ و پوشه ها را به ۷۵۵ تغییر دهید مشکل حل می شود. تمام فایل ها و زیر پوشه ها باید تنظیم شوند نه فقط پوشه اصلیبهتر است از هاست مخصوص وردپرس استفاده کنید. اگر نمی توانید هاست را تغییر دهید باید به هاست خود تیکت دهید تا این مورد را برای شما انجام دهند چون تعداد فایل ها و پوشه ها زیاد هست.لازم به ذکر است هاست شما باید از طریق ssh این کار را انجام دهد.

از اینترنت دیگری برای آپلود استفاده کنید

بعضی مواقع ارتباط اینترنتی شما با سرور میزبان سایتتان با مشکل مواجه می‌شود که با تغییر اینترنت مشکل حل خواهد شد. بعضی از کاربران می‌گویند این چه حرفیست؟!!!؟؟؟ من از اینترنت پرسرعت با ۱ گیگابیت سرعت دانلود استفاده می‌کنم. (مثلا عرض کردم 🙂 ) ما در پاسخ می‌گوییم. ما عرض نکردیم که شما از اینترنت ارزان یا کم سرعت استفاده می‌کنید. بعضی مواقع پر سرعت ترین اینترنت‌ها ممکن است ارتباط خوب و کاملی با سرور میزبان سایت نداشته باشند. در این مواقع پیشنهاد می‌کنم از اینترنت LTE موبایلتان برای آپلود استفاده کنید.

فایل قالب به درستی زیپ نشده!

برخی مواقع فروشندگان یا طراحان قالب، اصول اولیه نصب قالب را نمی‌دانند و قالبی که تهیه می‌کنید را بدون اصول صحیح زیپ می‌کنند. مثلا فایل زیپ را که باز می‌کنید، باید چند پوشه دیگر را باز کنید تا وارد پوشه اصلی قالب شوید و این مشتری را با مشکل مواجه می‌کند. حالا بهترین راه برای انجام اینکار این هست که پوشه‌ای که فایل style.css و index.php و مابقی فایل‌های قالب درون آن وجود دارد را پیدا کنید. سپس این پوشه را مستقیما زیپ کرده و روی وردپرس نصب کنید.

امیدوارم با مراحل بالا مشکل شما حل شود. اگر مشکل شما با راهکار‌های زیر حل نشد حتما از بخش نظرات مشکل خود را ارسال بفرمایید تا راهکار جدیدتری در رابطه با حل مشکل به این مقاله اضافه کنیم.

  • انتشار :28 نوامبر 18
  • دسته بندی :
  • نویسنده :پیش‌فرض سایت
پیش‌فرض سایت

درباره نویسنده : پیش‌فرض سایت

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong

مطالب بیشتر از همین نویسنده
مطالب مرتبط