- 2,021 بازدید
- بدون نظر
شاید موقع سر و کله زدن با فایلها و پوشههای وردپرس توی کنترل پنل هاستتون با این فایل مواجه شده باشید. شاید هم از سمت هاستینگ به شما پیامی ارسال شده که فایل error_log شما حسابی هارد دیسکهای ما رو درگیر کرده و باید خطاهای قالبها و افزونههای سایتتون رو رفع کنید!
در هر صورت ابتدا باید از دلیل وجود فایل error_log در وردپرس آگاه باشید. پس بریم که آگاهتر شویم.
در این مطلب میخوانید:
- فایل error_log چیست؟
- چه زمانی بهتر است از error_log استفاده کنیم؟
- چطور error_log را فعال کنیم؟
- غیر فعال کردن تولید فایل error log در وردپرس
فایل error_log چیست؟
فایل error_log به وسیله هاستینگ شما ساخته میشود. زمانیکه فایلهای php داخل سایت شما (حالا چه قالب یا افزونه) دارای یک خطای هر چند کوچک در حد یک warning باشند، این ارور در فایل error_log ثبت میشود.
البته این فایل بعضی مواقع حجم زیادی از فضای هاست شما را اشغال میکند و این موضوع باعث میشود تا خطاهای بیشتری دریافت کنید و هر روز هم به حجم این فایلها اضافه خواهد شد. پس دلیل موجهی برای استفاده از error_log در مواقعی که یک وبسایت آنلاین و Stable دارید نیست.
چه زمانی بهتر است از error_log استفاده کنیم؟
زمانی که قصد توسعه یک قالب یا افزونه وردپرسی را دارید بهتر است error_log شما فعال باشد. اما در هر صورت با فعالسازی error_log میتوانید لیست خطاهای هر چند کوچک برنامه نویسی خودتان را ببینید. حتی در error_log ثبت میشود که کدنویسی شما در حال منسوخ شدن هست و در نسخههای بعدی php اجرا نخواهد شد!
چطور error_log را فعال کنیم؟
البته این مورد را هاستینگ شما باید از طریق فایل php.ini فعال کنند. برای فعالسازی این مورد کافیست با هاستتان در ارتباط باشید. اگر خودتان مدیر هاستینگ یا مدیر سرور هستید پس کافیست وارد بخش php ini editor شوید و در فایل php.ini خط زیر را اصلاح کنید:
log_errors = on
غیر فعال کردن تولید فایل error log در وردپرس
فعال کردن error_log کار چندان دشواری نیست اما باید به پنل سرور دسترسی داشته باشید که معمولا هاستینگها هم از این قضیه چندان مطلع نیستند. (البته دور از جون دوستان حرفهای 🙂 )
اما غیر فعال کردن error_log در وردپرس بسیار ساده هست. کافیست وارد پوشه روت هاستینگ خود شوید. سپس فایل wp-config.php را ویرایش کرده و کد زیر را لا به لای کدهای این فایل قرار دهید:
error_reporting(0);
به آسانی و بدون دردسر تولید فایل error_log در سایت شما متوقف شد. 🙂